کتاب پارکر-بخش چهارم
سال 1945-1950 آغاز حضور قلم پارکر در انگلستان
بعد از پایان جنگ جهانی دوم در سال 1945 توافق نامه ای بین شرکت پارکر مادر در آمریکا و پارکر انگلستان واقع درNew haven منعقد شد که طبق این قرار داد تمام حقوق ساخت و تولید قلم پارکر به انگلستان فروخته شد و کارخانه New haven رسماً به عنوان تنها تأمین کننده پارکر با مدیریت جک کینگ و کارکنان سابق خود به کار ادامه داد.
اولین تغییراتی که بعد از مالکیت پارکر در کارخانه صورت گرفت؛ این بود که تمام محصولات و قطعات مربوط به آن در مدت 4 سال توسط کارخانه ساخته و مونتاژ گردد. تمام این کارها توسط کارکنان پارکر صورت پذیرفت. دومین تغییر مهم در سال 1945 انتصاب آقای نورمن بی فورد به عنوان مدیر عامل شرکت بود؛ که به دنبال آن آقای زاکولا مدیر عامل قبلی به مدیریت نمایندگی پارکر در آفریقای جنوبی منصوب گردید.
آقای زاکولا قبل از اینکه سفر خود را به آفریقا آغاز کند هدف خود را اینگونه تعریف کرد؛ پارکر انگلستان کمتر از یک سال به عنوان بزرگترین تولید کننده قلم در زمینه تجارت و تولید مطرح گردد. هنگامی که وی به مقصد رسید استراتژی خود را در زمینه بازاریابی لحاظ کرد و توانست جایگاه پارکر را در بازار جهانی تثبیت نماید.
قبل از جنگ جهانی دوم آقای بویفورد مدیر اتحادیه I.C.I و دوپوند بود؛ وی همچنین افتتاح و مسئولیت اداره کردن پنج کارخانه را در سابقه کاری خود داشت و در طی جنگ جهانی مسئولیت یک دفتر هواپیمایی وابسته به RFA را به عهده داشت. در سال 1945 آقای کنت پارکر، برای تأسیس یک کارخانه تولید جوهر که بتواند کارخانه قلم پارکر را در زمینه جوهر پشتیبانی نماید؛ با وی ملاقات نمود.
اولین ملاقات این دو مرد بسیار دوستانه و پر ثمر بود؛ چرا که کنت پارکر متوجه شد که آقای زاکولا به زودی از پست خودشان کناره گیری خواهند کرد؛ پس فرصت را مناسب دیده و پیشنهاد مدیریت کارخانه پارکر انگلستان را به آقای نورمن بویفورد داد.
آقای بویفورد در وهله اول ظاهر کار را بسیار ساده دید و آن را به دو بخش تقسیم کرد:
- افزایش تقاضا برای قلم های پارکر در شهرهای بزرگ اروپا
- افزایش تقاضا در تمام نقاط اروپا جهت صادرات قلم های پارکر
تفکر جرج سافورد پارکر: “محصول بهتری تولید کنید، مردم خواهند خرید”
حضور آقای بویفورد در مقام مدیر عاملی در زمان کوتاهی کمتر از یک سال، تأثیر بسزایی در زمینه رشد پارکر به همراه داشت. این رشد روز افزون همچنان ادامه داشت و کارخانه پارکر را به دوران اوج خود رساند. اسم کارخانه تولید خودکار بر روی فیش حقوقی کارکنان تا سال 1957، Valentin بود و به اسم پارکر انگلستان تغییر نیافته بود.
جان لتر که توسط جک کینگ به عنوان پادو استخدام شده بود؛ حالا به عنوان یکی از اعضاء مهم شرکت در زمینه استخدام کارکنان و آموزش آنها فعالیت می کرد؛ همچنین در هنگام جنگ او تنها شخص معتمدی بود که پایان هر شیف کاری تمام قسمت ها را چک می کرد. تمام مردان و زنانی که طی جنگ کار خود را از دست دادند دوباره به کارخانه بازگشتند و فعالیت خود را از سر گرفتند؛ این عمل باعث شد که کسری های کار برطرف شود.
هربی هولند از جمله افرادی بود که هنگام بازگشت به کارخانه مدال خدمتگزار برتر را به خاطر تمام رشادت هایی که در حین جنگ با آلمان ها در جزایر یونان در میلو از خود نشان داده بود؛ دریافت کرد. غم انگیزترین قسمت ماجرا این بود که هربی در سال 1977 در یک حادثه در حین کار جان خود را از دست داد.
دفتر پارکر در انگلستان، خیابان آکسفورد، لندن
سال 1946 اوج کمبودهای کارخانه پارکر بود؛ کبودهای مانند نبود سوخت، نبود مواد اولیه کافی و امکانات مناسب جهت تعمیر دستگاه ها. به همین دلیل کارخانه نمی توانست دست به تولید انبوه بزند؛ پس در آن سال بجای تولید قلم های پارکر دست به تعمییرات و نقاشی کارخانه زد و از این طریق توانست کارکنان را مشغول کار نگه دارد.
در همان سال جک کینگ طی کار با تراکتور بر روی زمین های کشاورزی مخصوص کارخانه، ایده جالبی به ذهنش خطور کرد؛ و آن این بود که از قطعات مربوط به تراکتور برای تعمیرات ماشین های کارخانه استفاده نماید. برای انجام این کار از همسایه خود هارولد اسمیت که مهندس بود؛ کمک گرفت تا بتواند ایده خود را محقق نماید و از این طریق توانست ماشین های شرکت را راه اندازی کند. هرچند که کمبودها در آن دوره بسیار زیاد بود اما با تعمیر چند عدد از ماشین های از کار افتاده؛ تعدادی از کارکنان به کارهای خود مشغول شدند.
نظرات
تاکنون نظری ثبت نشده.